Nemții și austriecii încep să se plângă de durere de șale, deși până mai ieri nu știau ce-i aia
Vest-europenii au ieșit cu mic cu mare la munca la câmp, profitând de vremea frumoasă și de lipsa muncitorilor români. Dintre toți, cei mai contrariați de efectele asupra corpului și minții au fost austriecii, obișnuiți în ultimele sute de ani cu iobăgarea altora la o asemenea muncă:
“Este foarte greu la început, apoi începi să te obișnuiești cu durerea!”, a declarat o studentă de 23 de anișori, made in Austria. Obișnuire plăcută, și la mai mare!
Nici bărbații nu s-au dovedit mai rezistenți, așa cum observăm din spusele unui vajnic urmaș al grofilor:
“Este mai greu și mai monoton decât mă așteptam!”, s-a plâns cetățeanul în vârstă de 43 de ani, care până acum lucra în distribuție.
Măi Ferdinande, dar oare la ce te așteptai? Cumva să fie munca la câmp ușoară și plină de varietate? Hai c-ai fost cel puțin la fel de tare precum a fost studenta!
Aaa, poate pare caterincă – nu este, citatele sunt cât se poate de autentice – vezi sursa.
Vest-europenii se îmbogățesc pentru prima oară în istorie pe spatele lor, că ălea ale sclavilor nu mai sunt în aria de acoperire
Fac ce fac ăștia din Occident, și tot se îmbogățesc, chiar și în vremuri de pandemie. Dacă nu la portofele, măcar în dicționare. Organizația Sparangheliști fără Frontiere va înainta Academiilor occidentale o cerere, prin care solicită introducerea în dicționare a cuvântului “șale”, motivând astfel:
“Durerea de șale nu se compară cu cea de zonă lombară, care apare atunci când stai la laptop în pub. Este ceva nemaiîntâlnit în secolul 21, nici medicii nu au ce-i face. Când am fost la un consult și am descris simptomele, dar mai ales de la ce fel de muncă mi se trage, doctorul a fost la un pas să mă trimită la Psihiatrie!” a declarat Sauerkraut Sparangelutz, Președintele organizației.
Citește și: Țăranii, greu de pus la muncă și cu salarii bune