Antidotul TV

Antidotul TV

Cum explică Pucheanu depozitul de 2 milioane de euro

Ieftin, doar 60% din 2 milioane de euro. Un chilipir.

Decît niște indicatori

Primarul Pucheanu explicînd ideea cu depozitul de 2 milioane de euro

Asta ne lipsea, acaret de lux, de 2 milioane de euro

Intenția Primăriei Galați de a aloca 2 milioane de euro pentru un depozit în care să-și țină izmenele vechi, i-a cam lăsat cu gura căscată pe gălățenii care visează la apă caldă, ajutoare de încălzire, șosea de centură sau, în genere, chestiuni care țin de civilizație.

Picu Roman munceste, nu gandeste

Viceprimarul Picu Roman a declarat, marți seară, la TV Galați, că are un job care îl pur și simplu îl epuizează. Trebuie să fii tare deștept ca să declari public o asemenea tîmpenie.

Minoritarii din Ivesti,puși la munca

Minoritari la sapa

Mihai Brandabur si banii de la Dunarea Galati

Directorul clubului Dunărea Galați, Mihai Brandabur, s-a plîns astăzi de faptul că nu îi ajung banii pe care îi primește de la Primăria Galați și de la Ministerul Sportului.

Ciocu mic că ăștia au imunitate doi ani de zile

Dinspre Primăria Galați bate însă o briză plină de calmitate și înțelegere. Primarul Pucheanu nu pare deloc îngrijorat de zvonurile din jurul afacerii Jungle Splash, susținînd că doi ani de zile firma Karan poate face ce vrea la fost Plajă Dunărea, deabia după aceea primăria putînd interveni.

Cine-o fi domle după butoiul cu miere?

Deci pînă la urmă, la iarnă se va da drumul la sistemul centralizat.

Resuscitarea și butoiul cu miere!

E urgentă nevoie de un specialist în resuscitare, altfel la iarnă rămînem în frig, asta-i clar.

La Galați situația e diferită, asta e cert!

Avem un sistem de termoficare obligatoriu care în realitate e mai mult opțional

În ce scop a venit Orban la Galați

Azi, Ludovic Orban a venit la Galați, în ce-a de-a doua vizită de lucru. A se citi de confirmare a susținere pentru candidatura la funcția de președinte PNL.

PNL se jură că nu a făcut nicio propunere pentru CA-uri

Peneliștii se plîng de faptul că nu au fost respectate toate procedurile legale motiv pentru care vor face o plîngere prealabilă în Consiliul local.

PNL contestă numirile în CA-uri

Președintele PNL, George Stângă, a povestit astăzi cum s-au purtat negocierile de numire a atîrnătorilor politici în Consiliile de administrație de la Transurb, Gospodărire Urbană, Administrația Piețelor și Parcul Industrial. Sau mai exact cum nu s-au purtat.

Florin Paslaru, discurs de retardat la TV Galati

Patronul TV Galați Florin Pâslaru a fost invitat săptămîna trecută la TV Galați, la emisiunea moderată de Elena Parapiru, unde a vorbit ca unul căruia îi curge scuipat din gură.

Neculai Gălățanu despre ce-și dorește să devină Jungle Splash

Am dat o tură azi pe fosta Plajă Dunărea, actualmente Jungle Splash, împreună cu Neculai Gălățanu, reprezentatul firmei Karan, cea care a cîștigat contractul de reamenajare a plajei, în valoare de 6.2 milioane de euro.

Calorgal o dă în conducta de la Electrocentrale

Mai nou, admirăm caterinca epistolară derulată între societățile CET și Calorgal. Iar la final, țeava rămîne tot bleagă semn că specialiștii cu salarii spectaculoase nu se pricep să încălzească naibii nici măcar o amărîtă de covată.

Toată lumea se spală pe mîini

În traducere, asta înseamnă că papagalii din CL l-au copiat pe edilul șef Ionuț Pucheanu care, de curînd, a ciripit că Primăria nu mai este dispusă să acopere pierderile din sistemul centralizat.

Au fost depuse!

Se vede cu ochiul liber că la momentul declarațiilor primarul Pucheanu nu mîncase deloc usturoi

Sorin Enache despre o indemnizație de bun simț

Ceea ce a omis să spună Enache e faptul că și așa, indemnizațiile noilor membri de CA vor fi cu 15% mai mari decît cele de anul trecut.

Primarul Pucheanu nu renunță la programul de subvenționare a surselor de incalzire

Primarul îi da replica prefectului

Primăria va reamenaja zona din jurul căminului

Va fi regîndită o zonă unde studenţii să îşi poată petrece timpul liber

Universitatea va construi un nou cămin

În cazul în care cantina 1 nu va suporta greutatea unui nou cămin, potrivit expertizei tehnice, ea va fi demolată iar în locul ei se va construi acest cămin.

Harry Ilan Laufer despre Start-up Nation

Să fie serioși, cine nu și-ar dori să înceapă o afacere și să primească aproape 45.000 de euro de la stat. Numai că pentru asta mai trebuie urmați cîțiva pași.

Deci cine e responsabil cu tunsul ierbii?

Nu de alta, dar e posibil ca directorul de la Gospodărire Urbană să nu știe ce are în fișa postului și să-și ia leafa la sfîrșit de lună crezînd că și-a făcut bine treaba.

Cel mai corect șofer de roabă pe care l-am întîlnit

Ok, mai rîdem , mai glumim, mai muncim, dar e musai să respectăm regulile de circulație.