Înainte de minivacanta de Rusalii, studenții Universității ”Danubius” au organizat alegeri pentru noua conducere a organizației lor, Liga Studenților Danubius. Așadar, pe 27 mai, au fost aleși membrii Biroului de Conducere al acestei structuri studențești, astfel:
Președinte: Georgiana Norocea, studentă în anul II la Facultatea de Drept. Proaspăt aleasă în funcția de președinte, Georgiana Norocea a declarat: “Îmi place mult lucrul în echipă. Împreună vom realiza multe activități, vom demara noi proiecte și vom duce la bun sfârșit proiecte începute de colegii noștri. Studenții trebuie să înțeleagă beneficiile oferite de calitatea de membru activ al Ligii iar noi ne vom concentra asupra promovării acestui aspect.”
Vicepreședinte: Mihai Viorel Duda, student în anul II la Facultatea de Drept
Vicepreședinte: Mădălina Micu, studentă în anul II la Facultatea de Drept. Mădălina Micu a declarat: “Studenții vor fi la curent cu ceea ce se întâmplă în universitate, vor participa la training-uri naţionale și au posibilitatea de a afla lucruri noi. Este foarte important să ne facem prieteni atât la nivel local cât şi naţional. Liga studenţilor este mai mult decât o asociaţie, este o familie numeroasă, constructivă. Cât despre calitatea de coordonator, acesta se va evidenţia prin implicare.
Secretar general: Oana Sorina Tănase, studentă în anul II la Facultatea de Drept
Au descoperit că viața de student poate fi altfel
Deși au fost depuse candidaturi din partea studenților de la toate facultățile Universității ”Danubius” – Facultatea de Drept, Facultatea de Științe Economice și Facultatea de Comunicare și Relații Internaționale, studenții de la Drept au preluat majoritar, pentru acest mandat, responsabilitatea reprezentării intereselor colegilor în relația cu structurile de conducere ale acestei Universități precum și în toate aspectele referitoare la viața de student, la drepturile și obligațiile acestora.
Studenții care au candidat pentru aceste funcții s-au remarcat, încă din primul an de studii, prin implicarea deosebită în toate activitățile culturale, științifice, sportive, comunitare etc. Au descoperit că viața de student poate fi altfel, că această etapă a existenței oricărui intelectual nu înseamnă doar ore de curs și de seminar sau așteptarea obositoare a momentului absolvirii ci înseamnă mult mai mult pentru a fi nu doar frumoasă ci și o carte de vizită puternică pentru carieră și pentru dezvoltare personală: implicare, dorință, acțiune, descoperire, parteneriate, competiție și nenumărate experiențe.Felicitări aleșilor! Continuați ceea ce s-a făcut bine, inovați și arătați că merită să fii student danubian!
Șef Birou Relații Publice,
Ana Alina Ionescu Dumitrache