pucheanu
Nicusor Ciumacenco
danubius2013

Schimbare la ISU Galaţi: colonelul Vasile Balaban a fost înlocuit din funcție

De Corina Misăilă pe 27 feb 2014, 12:12
No comment!
No comment!
Colonelul Vasile Balaban a fost schimbat din funcție după ce numele său a apărut în dosarul în care este cercetat fostul prefect Cătălin Emanoil Bocăneanu. Mai exact, Balaban este acuzat de procurorii DNA că a dat mită pentru a fi sprijinit la concursul pentru ocuparea funcției de inspector șef al Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Galați. 
Așa se face că, începînd cu data de 13 februarie, prin ordin al inspectorului general al Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă, a fost desemnat, pentru a îndeplini funcţia de inspector şef al  ISU Galați, colonelul  Marin Pațanghel. Acesta a mai ocupat funcția de șef ISU în iulie 2013. Potrivit unui comunicat de presă, noul șef al ISU Galați a absolvit şcoala de ofiţeri activi a MAI, arma pompieri, în 1986, iar în 1997 a absolvit cursurile Facultăţii de drept din cadrul Universităţii Al. I. Cuza din Iaşi. După absolvirea şcolii de ofiţeri, a ocupat diferite funcţii în cadrul ISU Galaţi. De la comandant de pluton la Compania a II-a de pompieri pînă la şef Centru Operaţional și prim adjunct..

“A luptat cu focul şi cu stihiile naturii”

La finalul comunicatului, ofițerul de relații publice al ISU, Eugen Chiriță, a ținut musai să-l lingușească pe colonelul  Marin Pațanghel, transformîndu-l într-un erou al neamului care se luptă cu focul şi cu stihiile naturii. Citez:” În spatele acestor funcţii ocupate stă o muncă asiduă şi o experienţă vastă în lupta cu focul şi cu stihiile naturii. Colonelul Marin Paţanghel a participat, alături de pompierii gălăţeni, la misiuni grele, dintre care merită amintite explozia urmată de incendiul de la Furnalul 6, incendiul de la Laminorul Slebing la subsolul de cabluri, incendiul de la SC Galfirtex SA, dar şi toate operaţiunile de salvare de la inundaţiile din judeţul Galaţi începînd din 2005”.

 Textul acesta a fost scris, gindit si conceput ca un pamflet. In consecinta va rugam sa-l consumati ca atare!

Categorii: Din Galaţi
Credem ca ai mai fi interesat si de:

2 Comentarii »

Ziarul Antidotul nu-si asuma responsabilitatea juridica pentru parerile exprimate in rubrica intitulata "Comentarii".

patanghel=foarte slab pregatit profesional, genul de om care apleaca capul in fata tuturor, lipsit de coloana; nu s a evidentiat in activitatea desfasurata; nici el, nici sotia sa-disponibilizata in urma concursului din politie si reintegrata prin pilele sotului la pompieri; ascultati l cum vorbeste si va veti convinge
balaban a fost un foarte bun profesionist, pacat ca s a lasat antrenat in acel joc...
competent pt a prelua sefia este colonelul toma urmat de seful de la seveso si maiorul chirita;
Nume:
E-mail: (nu se face public)
Comentariu:
Adauga
Butunoiu Dorin
Sondaj

Pe cine ați vota la Primăria Galați?

Voteaza acum
Mareea
danubius 2
concurs mareea
Anunturi antidotul.ro
Adauga anuntul tau