Oana Mareş o ia peste picior pe Andreea Mantea! "Ea are o problemă să spună că..." Vezi de la ce a pornit totul

Sursa www.cancan.ro pe 19 dec 2013, 17:32

După ce Andreea Mantea a desfiintat-o pe Vica Blochina printr-un mesaj postat pe Facebook, prezentatoarea TV Oana Mares a luat-o peste picior pe brunetă.După ce Andreea Mantea a desfiintat-o pe Vica Blochina printr-un mesaj postat pe Facebook, prezentatoarea TV Oana Mares a luat-o peste picior pe brunetă.

Totul a inceput după ce Andreea Mantea a tinut să explice, pe pagina ei de Facebook, de ce s-a despărtit de Gabi Bădălău. Bruneta a sfătuit-o pe fosta amantă a lui Piturcă să recunoască faptul că i-a trimis lui Bădălău poze in care apărea aproape goală, in incercarea de a-l cuceri.

"Mesaj catre Vica Blochina, sau "amanta lui Piti" : Eu nu am fost parasita de Gabi. Eu m-am despartit de el pentru ca umbla cu "specimene" ca tine. Si pentru ca "specimenele" ca tine il sunau noaptea si ii trimiteau mesaje si poze in care mai aveam putin si vedeam si locul in care intra o microcamera pentru o ecografie intravaginala, am hotarat sa ma retrag. Nu stiu de ce iti este mila de mine, cand ar trebui sa iti fie mila de tine. Ai un copil acasa si tragi de un alt copil (Gabi-26 ani, ai putea sa ii fii mama) sa te scoata in oras...asta este penibil! Sa te duci pe la ziare si sa te lauzi cu isprava ta si sa minti cu nerusinare, asta iarasi este demn de mila! Fii demna si spune adevarul, daca poti, pentru ca ai o varsta destul de inaintata", este mesajul Andreei pentru Vica Blochina.

Astăzi, Oana Mares a luat-o peste picior pe bruneta, insinuând faptul că Mantea nu prea are proprietatea termenilor pe care ii foloseste.

"Nu ma intereseaza cum si de ce, un singur lucru am retinut: Andreea Mantea are o problema sa spuna, ma rog sa scrie, ca aproape a vazut vaginul Vicai, in incercarea de a fi ironica, dar nu are o problema cu alt cuvant, si anume intravaginal!:)))) "Am vazut acolo unde ar intra o camera pentru o ecografie intravaginala!:)))) spuse ea, zambind satisfacuta de ironia cu termeni medicali! Vagin e vulgar, intravaginal e ok, e de la doctor! :)))) Doamneeeee :)))))", a scris, pe Facebook, colega de trust a Vicăi Blochina.

 

C.V.


Categorii:
Credem ca ai mai fi interesat si de:

Nu are comentarii.

Ziarul Antidotul nu-si asuma responsabilitatea juridica pentru parerile exprimate in rubrica intitulata "Comentarii".

Nume:
E-mail: (nu se face public)
Comentariu:
Adauga
interbeauty
Sondaj

Obține România măcar un punct la Europene?

Voteaza acum
Mareea
Anunturi antidotul.ro
Adauga anuntul tau