pucheanu
Nicusor Ciumacenco
danubius2013

Gabi Iancu povesteşte ce i-a spus Reghe în momentul cînd a ajuns la Steaua şi care e fotbalistul preferat

Sursa www.gsp.ro pe 29 iul 2013, 11:53
Gabriel Iancu e, alături de Nicuşor Stanciu, unul dintre tinerii în care Steaua îşi pune mari speranţe. Mijlocaşul ofensiv adus de la Viitorul pentru 500.00 de euro a povestit ce i-a spus Reghecampf în momentul în care a ajuns la Steaua.

"Ne-am văzut la Izvorani, cînd am început pregătirea de iarnă şi mi-a spus că se bucură că am ajuns la Steaua şi că trebuie să respect tot ce mi se cere", a spus Iancu într-un interviu pentru Fanatik.

Fotbalistul de 19 ani dezvăluie cu cine vrea să joace în grupele Ligii Campionilor şi care erau idolii din copilărie: "Real Madrid. E echipa mea preferată. În copilărie îmi plăceau brazilienii: Ronaldinho, Rivaldo, Ronaldo. Acum îmi place mult Iniesta, chiar dacă joacă la Barcelona şi eu ţin cu Real Madrid".

"Senzaţia mea este că Gabi Iancu mai are nevoie de puţin timp să se adapteze, să vadă ce înseamnă de fapt Steaua. Eu am mare încredere în el că în viitorul apropiat va deveni un om de bază, care să îl înlocuiască pe Rusescu”Cătălin Anghel, antrenor Viitorul

 


Categorii:
Credem ca ai mai fi interesat si de:

Nu are comentarii.

Ziarul Antidotul nu-si asuma responsabilitatea juridica pentru parerile exprimate in rubrica intitulata "Comentarii".

Nume:
E-mail: (nu se face public)
Comentariu:
Adauga
Butunoiu Dorin
Sondaj

Pe cine ați vota la Primăria Galați?

Voteaza acum
Mareea
danubius 2
concurs mareea
Anunturi antidotul.ro
Adauga anuntul tau