pucheanu
Nicusor Ciumacenco
danubius2013

Roxana Vaşniuc şi Gheorg, concediaţi de la ETNO TV. Ce spune Roxana!

Sursa www.click.ro pe 5 iun 2013, 18:08
Roxana Vaşniuc şi Gheorg au încetat colaborarea cu postul TV ETNO TV, post care a fost manageriat de Adriana Bahmuţeanu o perioadă bună de timp.

Roxana a vorbit despre concediere în contextul acţiunii pornită de Adriana de a recupera bani de la fiul lui Silviu Prigoană, Honorius, pe care l-a atacat în instanţă. «A trecut puţin timp de când am fost concediată. Să treci printr-o asemenea experienţă, este un moment foarte greu. Emisiunea mea intrase în vacanţă sar oricum zvonurile circulau cam de un an. Am fost sunată de cineva de la Resurse Umane, mi s-a prezentat care este situaţia şi a trebuit să îmi semnez demisia. Din ce ştiu eu, decizia a fost luată în urma situaţiei actuale a televiziunii. Sunt destule probleme grave şi delicate. Cu siguranţă a fost o decizie greu de luat şi pentru ei. Am fost anunţată de cei de la contabilitate că sunt concediată. Nu am vorbit cu niciunul dintre dirtectorii postului. Eu acolo am fost angajată de Adriana Bahmuţeanu. După ce a plecat ea, lipsa ei s-a simţit în întreaga companie», a spus Roxana Vaşniuc despre concedierea de la Etno TV, la Acces Direct. Vedeta a anunţat că şi faimosul bucătar Gheorg a încetat colaborarea cu postul TV.

«Şi Gheorg este foarte afectat şi sperăm să trecem prin aceste momente. Din câte am înţeles şi el a aflat că a fost concediat prin acelaşi procedeu», a adăugat Roxana.


Categorii:
Credem ca ai mai fi interesat si de:

Nu are comentarii.

Ziarul Antidotul nu-si asuma responsabilitatea juridica pentru parerile exprimate in rubrica intitulata "Comentarii".

Nume:
E-mail: (nu se face public)
Comentariu:
Adauga
Butunoiu Dorin
Sondaj

Pe cine ați vota la Primăria Galați?

Voteaza acum
Mareea
danubius 2
concurs mareea
Anunturi antidotul.ro
Adauga anuntul tau