pucheanu
Nicusor Ciumacenco
danubius2013

În sfîrșit, curul ei mare a făcut-o de rîs

De Iulian Grosu pe 1 iun 2012, 15:42
Serena Williams, cu curul mare cît Arena Națională
Serena Williams, cu curul mare cît Arena Națională
Ca telespectator ocazional de tenis de cîmp, m-am întrebat de nenumărate ori cum poate o tipă ca Serena Williams, care are curul cît Piața Centrală, să se miște, să se deplaseze atît de rapid și să le caftească pe bandă rulantă pe mai suplele ei adversare. Serena contrazicea orice brumă de logică, reușind să facă niște sprinturi absolut incredibile, deși avea de cărat după ea un cur de 12 tone. De fiecare dată cînd o vedeam jucînd pe Serena Williams, ziceam în gînd: gata, de data asta și-o fură, o s-o trădeze kintalele alea de carne/șuncă depuse pe cur. Aiurea, Serena le învingea pe toate, respectîndu-și blazonul de nr. 1 mondial în tenisul feminin. Cu curul ei așa mare, Serena Williams (31 de ani) a făcut istorie în tenisul feminin:  a cîștigat 25 de titluri de Grand Slam: 12 la simplu, 11 la dublu feminin și două la dublu mixt. În plus, Serena are în palmares și două medalii olimpice la dublu feminin. O sportivă colosală, așadar, care, în paranteză fie spus, a cîștigat pe munca ei aproximativ 40 de milioane de dolari din tenis și din contractele de publicitate.

Rușinea de a pierde la nr. 111 în clasamentul mondial
90% din poza asta cu Serena Williams reprezintă cur
90% din poza asta cu Serena Williams reprezintă cur

Și taman cînd îmi pierdusem orice speranță că Serena Williams va fi trădată, ca să zic așa, de propriul ei cur mare și gras, a căzut bomba. Serena Willliams a fost eliminată, acum 3 zile, încă din primul tur, la Roland Garros (Franța), adică de la un important turneu de Mare Șlem. A bătut-o o neica nimeni pe nume Virginie Razzano (locul 111 mondial), în trei seturi: 4-6, 7-6, 6-3. Ca să vă faceți o idee despre dimensiunea dezastrului, vă spun că Serena Williams nu fusese absolut niciodată eliminată în primul tur de la vreun turneu de tenis. Nici cînd avea 16 ani și era o junioară dornică de afirmare nu i s-a întîmplat o asemenea rușine. Cînd Serena părăsea turneele înainte de semifinale, deja era tragedie. Iar acum să fie eliminată din primul tur, precum debutantele în tenis?! Da, iată că se poate, căci și curul ăla mare al ei nu putea să o ajute la infinit.


Textul acesta a fost scris, gindit si conceput ca un pamflet. In consecinta va rugam sa-l consumati ca atare!

Categorii: Sportu' sedentar
Credem ca ai mai fi interesat si de:

3 Comentarii »

Ziarul Antidotul nu-si asuma responsabilitatea juridica pentru parerile exprimate in rubrica intitulata "Comentarii".

Ascunde Comentariu  Grasanca Obosita a spus:
2012-06-01 20:35:07
Ascunde Comentariu  Iulian Grosu a spus:
2012-06-01 21:38:36
De regulă, nu pariez pe meciuri din tenis de cîmp (feminin sau masculin), pentru că aici consider că se fac cele mai mari blaturi. De exemplu, d-ra Serena Williams poate invoca faptul că a pierdut meciul cu anonima aia de pe locul 111, pentru că în setul 2 i-a venit ciclul și brusc a început să se simtă rău. E o chestie omenească, care nu poate fi verificată, dar care le-a produs, cu siguranță, pierderi consistente pariorilor. La masculin, aceeași treabă: poate că pe unul îl pocnește diareea între setul 2 și 3, cînd are 6-1, 6-2. Îți dai seama că din cauza unui deranj la stomac (inventat sau nu), respectivul jucător va pierde lejer celelate trei seturi, deci o va lua elegant în mînă. La fel, spre disperarea pariorilor care nu fac parte din mafia pariurilor din Asia.
Ascunde Comentariu  Grasanca Obosita a spus:
2012-06-02 21:03:50
Da asa e, e destul de riscant la tenis.Dar la box ? Pe Bute putem spune ca l-a turnat ciclul.:))) numai ca lui i-a venit pe nas:)))
Nume:
E-mail: (nu se face public)
Comentariu:
Adauga
Butunoiu Dorin
Sondaj

Pe cine ați vota la Primăria Galați?

Voteaza acum
Mareea
danubius 2
concurs mareea
Anunturi antidotul.ro
Adauga anuntul tau